Siirry sisältöön

WILLIt kasvattajaedut

WILLIt kasvattajaedut

WILLI lemmikkitarvikeketju tarjoaa koiran- ja kissankasvattajille Willejä etuja. Kasvattaja-alennukset ovat toistaiseksi voimassa WILLI myymälöissämme ja koskevat normaalihintaisia tuotteita. Pidätämme oikeuden kasvattaja-alennusten ja -etujen muutoksiin.

Tuotemerkki  /tuoteryhmä Willin etu Brändin kasvattajakerhon etu Täysi kasvattajaetu
Golden Eagle -10% -20% -30%
Eukanuba (B) -10% -25% -35%
IAMS (B) -10% -25% -35%
Wellness CORE (B) -10% -20% -30%
Monster hiekat (B) -15% -25% -40%
Ever Clean (B) -15% -20% -35%
MUSH (B) -10% -15% -25%
Acana -10% -20% -30%
Arion -10% Keräilykortti Joka 6. ilmainen
Rahula-tuotteet -15% -15%
Muut ruoat  -10% -10%
Kaikki tarvikkeet  -15% -15%

 

B = Bonuscard tuotemerkki. WILLI myymälöissä on käytössä sähköinen Bonuscard järjestelmä, jossa yhdellä asiakkuudella nautit useiden tuotemerkkien omista kasvattaja-alennuksista. Bonuscard on itsenäinen, valtakunnallinnen järjestelmä, johon voi liittyä Bonuscardin omilla sivuilla.

Näin liityt WILLI kasvattaja-asiakkaaksi

1. Liity Bonuscard-asiakkaaksi sähköisesti tai haluamasi ruokabrändin kasvattajakerhoon maahantuojan kautta.

2. Liity WILLI kasvattaja-asiakkaaksi myymälämme kassalla. Todistathan olevasi kasvattaja Kennel- tai Kissaliiton dokumentein. Jatkossa tunnistamme asiakkuutesi puhelinnumerolla ja asiointi on äärimmäisen helppoa.

3. Nyt nautit täysin Willeistä kasvattajaeduista ja kuulet ensimmäisenä kasvattaja-kerhollemme suunnatuista tapahtumista sekä uusista eduista. Voit halutessasi hyödyntää pelkkiä Willin kasvattaja-etuja, jolloin muita maahantuojien kasvattajakerhojen jäsenyyksiä ei tarvita.

Kuka voi liittyä WILLI kasvattaja-asiakkaaksi?

WILLIn kasvattaja-asiakkaaksi voivat liittyä henkilöt, joilla on Suomen Kennelliiton tai Suomen Kissaliiton hyväksymä kennelnimi tai kissala. Liittyminen tapahtuu helposti WILLI myymälän kassalla. Keräämme asiakkuustiedot järjestelmäämme ja jatkossa tunnistautuminen tapahtuu helposti asiakkaan puhelinnumerolla.

Rahula myymälöiden vanhat kasvattaja-asiakkaat on siirretty WILLI kasvattajiksi, mikäli asiakastilillä on tehty ostoksia vuosina 2020-2021. Jos asiakkuutta ei enää löydy, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kasvattajaeduistamme uudelleen!

Kehitämme Willejä kasvattajaetujamme jatkuvasti ja tiedotamme uusista eduista ensimmäiseksi jo liittyneitä kasvattajajäseniämme. Liity WILLI kasvattajaksi pikimmiten myymälässämme!