Siirry sisältöön

Toimitus- ja maksutavat

Willi.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat

Toimitustapa Hinta
Nouto WILLI myymälästä (JKL tai LPR) 0€
Matkahuollon Lähellä-paketti alle 29€ tilaus 5,90€
Matkahuollon Lähellä-paketti yli 29€ tilaus 0€
Matkahuollon kotiinkuljetus alle 69€ tilaus 9,90€
Matkahuollon kotiinkuljetus yli 69€ tilaus 0€

 

Nouto WILLI myymälästä on aina asiakkaalle ilmainen.  Voit noutaa tilauksen tällähetkellä Jyväskylän tai Lappeenannan myymälästä, riippuen kummassa toimipisteessä tilauksesi käsitellään. Tilaus on  tavallisesti noudettavissa myymälästä 3-5 työpäivässä. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Säilytämme tilaustasi myymälässä niin kauan kuin haluat. 

Lähellä-paketti on noudettavissa asiakkaan valitsemasta K-marketista, R-kioskista, Matkahuollon pakettiautomaatista tai Matkahuollon omilta noutopisteiltä. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Saat paketin valitsemallesi pisteelle pääsääntöisesti 3-5 työpäivän aikana, suuremmissa kaupungeissa myös lauantaisin.

Kotiinkuljetuksessa Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Toimitusaika 

Tuotteet lähetetään joko Jyväskylän tai Lappeenrannan myymälän varastoltamme pääsääntöisesti 3-5 päivän kuluessa tilauksesta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai tilauksella on muita poikkeuksia.

Toimitusalue

Toimitamme tilaukset edellä mainituilla toimitustavoilla Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Annathan tilauksellesi toimitusosoitteeksi manner-Suomessa sijaitsevan toimitusosoitteen. Laskutusosoitteen sijainti voi olla mikä tahansa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme maksunvälittäjänä Paytrail maksunvälityspalvelua. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Verkkopankkimaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, MasterCard
  • Mobiilimaksaminen: Mobilepay, Pivo
  • Apple Pay
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, Jousto

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Maksut Luottokunnan kautta

Luottokorttimaksuissa tapahtuma ohjautuu salatussa yhteydessä luottokunnan digitaaliseen maksupääte palveluun, joka varmentaa maksun. Emme tallenna/saa mitään korttitietojasi. Maksu veloitetaan luottokortiltasi tilauksen lähettämisen yhteydessä.

Tekemällä tilauksen verkkokauppaamme hyväksyt ylläluetellut toimitus- ja maksutapaehdot.

Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa
erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku
toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Walley / Collector Lasku & Osamaksu

Collector Bankin lasku- ja osamaksuratkaisun uusi nimi on Walley. Maksutavan toimittaja on aiempaan tapaan Collector Bank. Maksunsaaja on sama kuin aiemmin ja maksaminen verkkokaupoissa, joissa kyseinen maksutapa on käytössä, toimii vanhaan tapaan.

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

  • 45 päivää korotonta maksuaikaa. Ehdit tarkistaa verkkokauppaostoksesi ennen maksamista
  • Maksutapaa käyttääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, joka tehdään kätevästi maksutapahtuman yhteydessä
  • Luottopäätöstä voi hakea 18 vuotta täyttänyt, vakituisen suomalaisen osoitteen omistava henkilö. Myös luottotiedot tarkastetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä, kun maksat ostoksesi Walleylla
  • Lasku toimitetaan sähköpostiisi
  • Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.