Siirry sisältöön

Lauman jäsenehdot

WILLI tarjoaa lauman jäsenille kuukausittain vaihtuvat tarjoukset ja bonusedun ostoksista. Pidätämme oikeuden muuttaa lauman jäsenetuja ja bonuskertymän ehtoja. Verkkokaupan alennuskoodeja ei voi yhdistää lauman etuihin tai säästötuotteisiin, joissa on määräalennus.

Bonus

Lauman jäsenten bonus kertyy seuraavasti: Kaikki ostokset, jotka on tehty lauman jäseneksi tunnistautuneena myymälän kassalla tai verkkokaupassa, lasketaan yhteen bonusostokertymäksi. Kun bonusostokertymä ylittää 300,00€, lähetetään lauman jäsenelle tekstiviestillä 10,00€ arvoinen etuseteli. Etusetelin voi käyttää toistaiseksi WILLI myymälöissä ja se on käytettävä kokonaan yhdessä ostotapahtumassa. Bonusta ei voi vaihtaa rahaksi. Bonusjärjestelmämme on kortiton.

Bonusta kertyy kaikista tuotteista ja palvelutuotteista, poislukien lahjakortilla ja bonusetusetelillä tehdyt ostot. 

Huom! Muistathan kirjautua verkkokauppaan sähköpostilla ja salasanalla, sekä ilmoittaa puhelinnumerosi myymälän kassalla jokaisella ostokerralla, jotta bonuksesi kertyvät. Emme valitettavasti voi lisätä bonusostoja jälkikäteen asiakastilillesi. 

Henkilökohtaiset edut ja uutiset

Liittymällä lauman jäseneksi saat kuulla ensimmäisenä tarjouksista, tapahtumista ja uutisista. Viestimme lauman jäsenten kanssa pääasiassa sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Lauman jäsen voi liittymisen jälkeen kieltäytyä sähköposteista ja tesktiviesteistä tai jommasta kummasta erikseen ilmoittamalla asian myymälässä tai asiakaspalveluun.

Laumaan liittyminen ja asiakastiedot

Laumaamme voi liittyä helposti myymälän kassalla tai verkkokaupassa rekisteröitymällä. Tämän jälkeen lauman edut ovat käyttössä kaikissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Lauman jäseneksi voi liittyä 15-vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, jolla on puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lauman jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja se on asiakkaalle maksuton. Jos lauman jäsenen tiedot muuttuvat liittymishetkellä annetuista, tulee hänen ilmoittaa muutoksista myymälään tai asiakaspalveluun.

Samassa taloudessa asuvat voivat käyttää yhden perheenjäsenen tiedoilla luotua lauman jäsenyyttä ja kerryttää bonusostoja yhteisesti. Jos lauman jäsen jakaa jäsenyytensä perheenjäsenten kanssa, kaikki perheenjäsenet voivat käyttää bonusedun. Jäsenyys on myös yhteiskäytössä tunnistettava myymälän kassalla asiakastietoihin kirjatulla puhelinnumerolla, joten emme vastaa bonusedun mahdollisesta väärinkäytöstä. Mikäli epäilet, että jäsenyyttäsi väärinkäytetään, olethan heti yhteydessä meihin.

Asiakas voi halutessaan päättää lauman jäsenyytensä ilmoittamalla siitä kirjallisesti lähimpään myymälään tai asiakaspalveluun. Päätämme jäsenyyden heti, kun olemme käsitelleen kirjallisen ilmoituksen. Myös Willillä on oikeus päättää jäsenyys, mikäli havaitsemme asiakkaan toimivan ehtojen vastaisesti tai väärinkäyttävän lauman jäsenyyttä. Käyttämättä jääneet bonukset mitätöidään jäsenyyden päättyessä.