Siirry sisältöön
WILLI – Se suomalainen lemmikkitarvikeliike

WILLI – Se suomalainen lemmikkitarvikeliike

WILLI on mukana Osta työtä Suomeen -päivässä 3.12. juhlistamassa suomalaista työtä ja kotimaisia tuotteita. Olemme myös saaneet Suomalaisen Työn Liitolta Avainlippu-merkin käyttöoikeuden tunnustukseksi kotimaisuudestamme.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.

Osta työtä Suomeen -päivä järjestetään tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Kyseessä on Suomalaisen Työn Liiton ja sen hallinnoimien Design from Finland - ja Avainlippu-merkkien järjestämä teemapäivä, jonka tarkoituksena on tukea suomalaista työllisyyttä kannustamalla ihmisiä ostamaan kotimaisia tuotteita ja palveluita. Päivän tavoite on saada ihmiset miettimään omia ostopäätöksiään ja niiden vaikutuksia. Tempaus haastaa ostamaan teemapäivänä vain suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. WILLI kannustaa tarttumaan haasteeseen!

10 euroa kuussa voi tuoda 10 000 uutta työpaikkaa

Jos jokainen ostaisi kuukauden aikana 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi työmarkkinoille vuodessa huikeat 10 000 työpaikkaa. Kulutuksen kohdentaminen kotimaista työtä tukeviin hyödykkeisiin on jokaiselle suomalaiselle mahdollinen tapa vaikuttaa työllisyyteen. Kotimarkkinoiden merkitys Suomen talouden perustana on huomattava. Kuluttamisella voi vaikuttaa, ja kotimaisen tuotteen tai palvelun valitseminen on myös vastuullisuusteko.

WILLI on Avainlippu-merkitty yritys!

Avainlippu on suomalaisen työn merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tai tuotetuille tuotteille ja palveluille. WILLI on täysin suomalaisomisteinen lemmikkitarvikemyymälä ja olemme siksi saaneet oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä tunnuksena kotimaisesta palvelusta. Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme ja juuristamme Mikkelin Rahulassa. Rahulan lähituotetut ruokaherkut ovat yhä myymälöidemme Herkkutorien keskiössä, eikä vastaavaa valikoimaa löydy muualta. Herkkujen tuotanto on muuttanut Mikkelistä Lahteen, missä toimistommekin sijaitsee.

Pyrimme tukemaan myös muita suomalaisia valmistajia ottamalla kotimaisia tuotteita valikoimiimme. Meiltä löydät mm. SertiLife kissan ja koiran täysravinnot ja RAUH! -kuivaherkut, jotka valmistetaan Suomessa suomalaisista raaka-aineista. Valikoimassamme on myös Suomessa suunniteltuja varusteita ja asusteita koirille ja lemmikinomistajille. Löytyy meiltä suomalaisia koiranleluja ja lemmikkien terveysvalmisteitakin.

Tutustu kotimaiseen valikoimaan ja tue suomalaista työllisyyttä ostamalla suomalaista!

#ostatyötäsuomeen #kymppikotimaiseen

Edellinen artikkeli Muista tilata joululahjat ajoissa!
Seuraava artikkeli Kilpailu: Pikkujoululahjojen saalistus 1.–6.12.