Siirry sisältöön
Tervetuloa uuteen WILLI verkkokauppaan!

Tervetuloa uuteen WILLI verkkokauppaan!

WILLI on laajentanut reviiriään myös verkkoon, mikä tuo valikoimamme vihdoin kaikkien ulottuville. Virtuaaliset saalistusretket tarjoavat mahdollisuuden napata reviirin paras saalis mistä päin Suomea tahansa, jopa kotiin toimitettuna!

Rahula.fi valikoima siirtyy WILLI verkkokauppaan

Uusi entistä ehompi WILLI verkkokauppa on viimeinen vaihe Rahulan myyntikanavien muuttumista WILLI-brändin alle. Jatkossa saat Rahulan laadukkaat varusteet ja luonnolliset ruokatuotteet WILLI myymälöistä ja verkkokaupasta.

Rahulan ruokatuotanto jatkuu edelleen Lahdessa ja maan laajimman valikoiman Rahulan herkkuja löydät yksinoikeudella WILLIstä.

Toivotamme kaikki vanhat Rahula.fi verkkokaupan asiakkaat tervetulleeksi uuteen verkkokauppaan!

Virtuaalisen saalistusretken mahdollisuudet

WILLI verkkokaupassa pääset tutustumaan valikoimaamme kaikessa laajuudessaan, ja voit samalla tarkistaa tuotteiden saatavuuden eri reviireillä. Näet heti, onko tarvitsemaasi tuotetta lähimyymäläsi hyllyssä, vai saatko sen nopeimmin tilaamalla verkosta. Verkkotilaukset voit halutessasi myös noutaa maksutta myymälästä. Samalla voit jättää myymälään reviirin toiveen tuotteista, joita ei vielä löytynyt myymälän saalisvalikoimasta.

Verkkokaupassa pääset myös vertailemaan tuotteiden ominaisuuksia mukavasti kotisohvaltasi ennen valinnan tekoa. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Muistathan myös, että saat neuvoja ja vinkkejä myymälöidemme asiantuntevalta henkilökunnalta, joten jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta lemmikillesi, käy juttelemassa myyjiemme kanssa!

Lauman jäsenedut ovat voimassa myös verkossa

Lauman jäsenyydestä on hyötyä myös verkossa! Kuukausittain vaihtuvat lauman jäsenedut ovat käytettävissäsi myös virtuaalisilla saalistusretkillä, kun teet tilauksesi kirjautuneena käyttäjänä. Voit myös liittyä laumaan verkossa, jolloin saat edut heti käyttöösi sekä verkkokaupassa että myymälöissämme.

Mukavia saalistushetkiä!

Edellinen artikkeli Kilpailu: Pikkujoululahjojen saalistus 1.–6.12.
Seuraava artikkeli GOTO-Sportwear tuotteet WILLI myymälöissä