Siirry sisältöön
Muista tilata joululahjat ajoissa!

Muista tilata joululahjat ajoissa!

Vielä ehdit tilata lahjoja jouluksi, mutta huomaathan, että viimeinen tilauspäivä ennen joulua riippuu valitsemastasi toimitustavasta.

Kotiinkuljetukset

Matkahuollon kotiinkuljetukset saat maksutta kotiisi, kun tilauksesi arvo on vähintään 69 euroa. Alle 69 euron paketeista veloitetaan kuljetusmaksu 9,90 euroa. Kotiinkuljetuksella saat paketin kotiovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Kotiinkuljetuksella ehdit saada paketin jouluksi, kun teet tilauksesi viimeistään maanantaina 20.12. klo 10.00 mennessä!

Lähellä-paketit

Matkahuollon Lähellä-paketit kuljetetaan pakettiautomaatteihin tai lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Toimitus on maksuton yli 29 euron tilauksiin. Pienemmät toimitukset maksavat 5,90 euroa per tilaus. Lähellä-paketit ehtivät jouluksi perille, kun teet tilauksesi tiistaihin 21.12. klo 10.00 mennessä!

Myymälänoudot

Voit aina valita maksuttoman noudon myymälästä! Tilaukset toimitetaan myymälöihin verkkokauppamme varastolta pääsääntöisesti 2–3 päivässä. Saat noutosi yhteydessä aina myös etukupongin myymälässä käytettäväksi! Myymälästä noudettavat paketit tulee tilata jo perjantaihin 17.12. klo 10.00 mennessä, jotta ne varmasti ehtivät perille jouluksi.

Muista nämä päivämäärät!

Tilaa siis verkkokaupasta viimeistään:

  • pe 17.12. klo 10.00 mennessä myymälänoudot
  • ma 20.12. klo 10.00 mennessä kotiinkuljetukset
  • ti 21.12. klo 10.00 mennessä Lähellä-paketit

ja varmistat WILLIt lahjat jouluksi kotiin! WILLI myymälät palvelevat normaalisti 23.12. saakka ja kaikki myymälät ovat poikkeuksellisesti avoinna myös 19.12. sunnuntaina! Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Raisiossa ja Tampereella noudatetaan normaaleja sunnuntaiaukioloaikoja. Jyväskylässä, Mikkelissä ja Varkaudessa myymälämme ovat poikkeuksellisesti avoinna klo 11–15 ja Lappeenrannassa klo 12–16. Hämeenlinnassa palvellaan myös jouluaattona 24.12. klo 9–13, jolloin muissa WILLI myymälöissä siirrytään jo joulun viettoon.

Mukavia jouluisia saalistusretkiä verkkokaupassamme ja myymälöissämme!

Edellinen artikkeli Kilpailu: WILLI Reviiritaistelu 3.–31.1.
Seuraava artikkeli WILLI – Se suomalainen lemmikkitarvikeliike