Siirry sisältöön
Luonnollisesti suomalainen ja WILLI

Luonnollisesti suomalainen ja WILLI

 

WILLI on täysin suomalainen Avainlippu-merkitty lemmikkitarvikemyymälä, jonka reviirillä on jo 9 myymälää ja verkkokauppa. Lemmikkien hyvinvointi on sydäntämme lähellä, ja siksi tarjoamme reviirin parhaan saaliin jokaiselle eläinpersoonalle!

Juuret Mikkelin Rahulassa

WILLI jatkaa vuonna 1993 perustetun Rahulan tarinaa. Alun perin mikkeliläinen Rahula tuli tunnetuksi koirien kuivaherkuista, kuten possunkorvista ja siansaparoista. Herkkupalojen maine kiiri nopein savolaisin sutkautuksin kylästä toiseen ja suosio kasvoi. Herkkutuotannon ja asiantuntemuksen laajentuessa rakentui vuosikymmenien kuluessa lemmikkitarvikeketju, jonka valikoima pitää nykyään sisällään kaiken oleellisen lemmikkiarkeen.

Rahula WILLIintyi halki Suomen

Rahula williintyi vuoden 2021 aikana ja nykyään kaikki myymälät toimivat WILLI brändin alla. Kotimaiset raaka-aineet ja lähituotanto ovat säilyneet toimintamme keskiössä ja Rahulan herkkutuotanto jatkuu nykyään Lahdessa osana WILLI-ketjun toimintaa. Rahulan herkkuvalikoima on kokonaisuudessaan saatavilla vain WILLI myymälöistä!

WILLI maailma

WILLI maailmat pitävät sisällään luonnollista ravintoa ja laadukkaita varusteita koirille, kissoille, pieneläimille ja hevosille. Löytyy meiltä asusteita ja tarvikkeita lemmikinomistajillekin. Huomioimme asiakkaiden toiveita myymälöiden valikoimissa, ja siksi jokainen reviiri on yksilöllinen. Voit koska tahansa jättää meille Reviirin toiveen myymälässä tai verkkosivuillamme!

Asiantuntevaa lemmikkirakkautta

Me WILLIssä olemme yhtä lemmikkihulluja kuin sinäkin! Henkilökunnallamme on sekä omakohtaista että koulutuksella hankittua kokemusta eläinpersoonista ja aito halu edistää lemmikkien hyvinvointia. Tiedostamme eläinyksilöiden ainutlaatuisuuden ja autamme sinua löytämään juuri sinun lemmikillesi sopivat ruoat ja tarvikkeet.

Toivotamme kaikenlaiset karvaiset ja karvattomat seikkailijat tervetulleiksi myymälöihimme juuri sellaisina kuin ovat. On ilo kutsua sinut ja lemmikkisi mukaan laumaamme - tehdään yhdessä Suomen lemmikeistä maailman onnellisimpia!

Edellinen artikkeli Laumakutsut somessa 3.–28.2.
Seuraava artikkeli Kilpailu: WILLI Reviiritaistelu 3.–31.1.