Siirry sisältöön
Luonnollisesti suomalainen ja WILLI

Luonnollisesti suomalainen ja WILLI

Tiedät varmasti miten paljon tunteita eläimen ja ihmisen välisessä suhteessa vilisee. Yhteinen elämä on tulvillaan kiintymystä, ystävyyttä, uskollisuutta ja elämänmakuisia tarinoita.

Mitäpä sitä kiertelemään: olemme yhtä lemmikkihulluja kuin sinäkin ja siksi tarjoamme reviirin parhaan saaliin jokaiselle eläinpersoonalle.

Ruokatehtaasta

Huolenpitomme lemmikeistä alkoi jo vuonna 1993, juurillamme Savon sydämessä Mikkelin Rahulassa. Sanat ensimmäisistä valmistamistamme koirien kuivaherkuista, possunkorvista ja siansaparoista, kiirivät nopein savolaisin sutkautuksin kylästä toiseen.

Lemmikkitarvikkeisiin

Kokemuksen karttuessa vuosikymmenien aikana laajensimme asiantuntemusta luonnollisesti herkuista kaikkeen muuhun hyvään mitä lemmikit tarvitsevat. Nyt olennainen osa valikoimaamme ovat myös laadukkaat lemmikkitarvikkeet ja varusteet.

WILLI aika

Kotimaiset raaka-aineet ja lähituotanto ovat yhä tänä päivänä toimintamme peruskivi. On kuitenkin aika tuoda reviirin paras saalis kaikkien saataville. Vuoden 2021 aikana WILLIn reviiri laajentuu useille uusille paikkakunnille, tuoden luonnolliset eväät ja laadukkaat varusteet jokaisen eläinpersoonan saataville.

Edellinen artikkeli Tervetuloa uuteen WILLI verkkokauppaan!
Seuraava artikkeli GOTO-Sportwear tuotteet WILLI myymälöissä