Siirry sisältöön
Laumakutsut somessa 3.–28.2.

Laumakutsut somessa 3.–28.2.

Helmikuu on laumakuu ja sen kunniaksi kasvatamme laumamme kokoa myös somessa! Seuraa jälkiämme Facebookissa ja Instagramissa ja kutsu kaveritkin mukaan! Kiitokseksi laumamme laajenemisesta laitamme jakoon lahjakortteja.

Osallistumisohjeet

Seuraa Facebookissa tilillämme WILLIlemmikkitarvike ja Instagramissa tilillämme @willi_lemmikkitarvike. Kerro Laumakutsuista ystävillesi ja kutsu heidätkin seuraamaan jälkiämme somessa! Kirjaa ylös, montako kutsua olet laittanut eteenpäin, sillä tulemme kysymään sitä sinulta myöhemmin arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Lahjakorttiarvonnat

Jaossa on yhteensä kolme erisuuruista lahjakorttia, kun tilien seuraajamäärä ylittää 3000 seuraajan rajan:

  1. yhden 30 € lahjakortin
  2. yhden 50 € lahjakortin
  3. yhden 100 € lahjakortin

Seuraajamäärän laskennassa otamme siis huomioon sekä WILLIlemmikkitarvike Facebook-tilin että @willi_lemmikkitarvike Instagram-tilin seuraajien määrän. Näiden tilien yhteenlasketun seuraajamäärän tulee siis ylittää 3000 seuraajan raja ennen arvontojen toteutumista. Huomaa, että jos olet jo seuraajamme esimerkiksi Facebookin puolella, muttet vielä Instagramissa, voit edistää arvontojen toteutumista ottamalla tilimme seurantaan myös Instagramin puolella. Tavoitteen tulee täyttyä kisa-aikana, jotta arvonnat toteutuvat.

Arvonnat toteutetaan mainituissa somekanavissamme erillisen arvontajulkaisun yhteydessä. Arvontoihin pääset siis osallistumaan, kun niiden toteutumisesta ilmoitetaan Facebookissa ja Instagramissa. Osallistuminen tapahtuu kertomalla arvontajulkaisun kommenttikentässä, montako Laumakutsua olet lähettänyt. Huomaa, että lähettämiesi kutsujen määrä ei vaikuta arvonnan lopputulokseen – kysymme tätä vain uteliaisuuttamme. Voit siis osallistua arvontaan, vaikket olisikaan lähettänyt tuhansittain kutsuja! Olemme kiitollisia jokaisesta panostuksesta laumamme laajenemiseen. 

Arvontojen voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviesteillä valitun osallistumiskanavan kautta. Pyydämme voittajalta nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen palkinnon toimittamista varten. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Lahjakortin voittaja voi valita, haluaako noutaa lahjakortin oman reviirinsä myymälästä ja käyttää sen siellä, vaiko vastaanottaa lahjakortin arvoa vastaavan alennuskoodin verkkokaupassamme käytettäväksi. Henkilökohtaisen alennuskoodin lunastamista varten tarvitset rekisteröidyn ja aktivoidun asiakastilin verkkokauppaamme.

Julistamme Laumakutsut alkaneiksi!

Edellinen artikkeli Voita koirasi painosta Rahulan kuivaherkkuja!
Seuraava artikkeli Luonnollisesti suomalainen ja WILLI