Siirry sisältöön
Kilpailu: Pikkujoululahjojen saalistus 1.–6.12.

Kilpailu: Pikkujoululahjojen saalistus 1.–6.12.

WILLIn verkkoreviirillä vietetään pikkujoulukautta lahjojen saalistamisen äärellä! Olemme piilottaneet verkkokauppaan pikkujoululahjoja, joiden löytäjät palkitaan alennuskoodilla ja mahdollisuudella voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin. Näin osallistut kisaan:

1. Etsi pikkujoululahjat verkkokaupasta

Ensimmäisenä sinun tulee lähteä saalistusretkelle verkkokauppaamme. Tehtäväsi on löytää ainakin yksi kauppaan piilotettu pikkujoululahja. Lahjoja on piilotettu kauppaan yhteensä kolme kappaletta. Jos löydät kaikki, parannat mahdollisuuksiasi arvonnassa, jossa jokainen löydetty pikkujoululahja vastaa yhtä arpaa. Löydät pikkujoululahjat oheisten vihjeiden avulla:

  1. Ei tällä ruokalahjalla taida oikeasti olla mitään tekemistä kullan tai kotkien kanssa, mutta ehkä jonkin siivekkään kanssa kuitenkin. Kai se riittää, jos lahja kuulostaa kalliilta? 
  2. Hyväntuoksuiset lahjat ovat aina mukavia, vai mitä? Hyvä vaihtoehto hajuvesille on tuoksuhiekka. 
  3. Joulumieltä lisäävät lahjat ovat ehkä niitä parhaita! On ihanaa kietoutua joulutunnelmaan.

2. Nappaa alennuskoodi talteen

Pikkujoululahjojen takaa paljastuu alennuskoodi verkkokauppaamme. Koodi on voimassa 6.12. asti ja sillä saat 10 % alennuksen kertaostoksesta, kun ostat vähintään 20 eurolla. Koodin voi käyttää vain kerran, joten valitse saaliisi huolella ennen edun hyödyntämistä!

3. Osallistu arvontaan WILLIn somekanavissa

Arvomme osallistujien kesken 30 euron arvoisen lahjakortin, jonka voi käyttää joko WILLI myymälöissä tai verkkokaupassa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu WILLI lemmikkitarvike -somessa. Laita meille Facebookissa tai Instagramissa inbox-viesti, jossa kerrot, mistä löysit piilotetut pikkujoululahjat. Voit osallistua heti yhdenkin lahjan löydettyäsi, mutta muista, että jokainen löytö lasketaan yhdeksi arvaksi, jolloin todennäköisyytesi voittaa arvonta kasvaa, jos etsit kaikki kolme piilotettua lahjapakettia.

Otamme arvonnan voittajaan yhteyttä yksityisviestillä somessa kisa-ajan päätyttyä. Huomaathan, että myymälässä käytettävä lahjakortti tulee myös noutaa WILLI myymälästä. Verkkokaupan lahjakortin voimme toimittaa myös sähköisesti, mutta sitä ei voi käyttää myymälässä. Voittaja saa siis valita, kumman lahjakortin haluaa! Tulemme pyytämään voittajalta puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen myymälään ilmoittamista varten, jotta myymälähenkilökunta voi olla tarvittaessa yhteydessä voittajaan palkinnon noutoon liittyvissä asioissa. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Pikkujoululahjojen saalistus alkakoon!

FB: @WILLIlemmikkitarvike IG: @willi_lemmikkitarvike

Edellinen artikkeli WILLI – Se suomalainen lemmikkitarvikeliike
Seuraava artikkeli Tervetuloa uuteen WILLI verkkokauppaan!