Siirry sisältöön
GOTO-Sportwear tuotteet WILLI myymälöissä

GOTO-Sportwear tuotteet WILLI myymälöissä

Kierrätysmateriaaleista valmistetut GOTO-Sportwear tuotteet saapuvat ensimmäisenä suomessa WILLI myymälöihin. GOTO-Sportwear on perustettu rakkaudesta eläinten hyvinvointiin ja huolesta maapallon tulevaisuutta kohtaan. Tuotevalikoiman keskiössä ovat vastuullisesti tuotetut ja kestävät koirien ulkoilutarvikkeet, jotka valmistetaan valtamerten muovijätteistä tehdyistä materiaaleista.

Mikä on GOTO-Sportwear?

GOTO -tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja, kierrätysmateriaaleista valmistettuja korkealuokkaisia ekologisia valjaita ja taluttimia. GOTO-Sportswear tuotteet ovat ennen kaikkea ympäristöystävällisiä aktiiviseen ulkoilemiseen ja harrastamiseen tarkoitettuja kestäviä valjaita ja taluttimia

Kestävät ulkoilutarvikkeet merien muovijätteestä

GOTO-Sportwear on osa SEAQUAL INITIATIVEA, jonka missiona on taistella muovisaastetta vastaan osallistumalla esimerkiksi merten puhdistamiseen ja lisäämällä tietoutta mereen päätyvän muovijätteen ongelmista. Joka vuosi 12 miljoonaa tonnia muovia päätyy valtameriin, joten GOTO-Sportswear:n visiona on puhdistaa maapallo yksi valjas kerrallaan.

Kaikissa tuotteissa käytetään SEAQUAL® YARN -materiaalia, joka on valmistettu 70 prosenttisesti merestä, muista vesistöistä ja rannoilta kerätystä muovijätteestä. Loput 30 prosenttia materiaalista on muualta kerätystä muovijätteestä. Myös tuotteiden soljet on valmistettu kierrätetystä polyamidista. Muut tuotteissa käytettävät osat on valittu siten, että ne ovat mahdollisimman vastuullisia ja kestävät kovassa käytössä.

Kierrätetystä materiaalista valmistettu kangas kestää myös kulutusta. Koiratarvikkeet ovat kovassa käytössä, mikä asettaa tiukat vaatimukset kaikille tuotteissa käytettäville materiaaleille. Pitkäikäisten tuotteiden valmistus on osa yrityskenvastuullisuuden toteuttamista.

Suunnisteltu ja valmistettu Euroopassa

Kaikki GOTO-Sportwear tuotteet ovat suomalaista suunnittelua ja valmistettu Euroopassa matalan riskin maissa. Myös materiaalit hankitaan Euroopasta ja kaikessa tuotannossa varmistetaan käytettyjen tehtaiden työolojen inhimillisyys ja työntekijöiden riittävä palkkaus.

Tuotteet voidaan kierrättää

GOTO-Sportswear ei halua, että tuotteet päätyvät lopulta kuormittamaan maapalloa jätteenä. Tästä johtuen he ostavat tuotteensa takaisin kuluttajilta silloin, kun niille ei enää ole käyttöä tai ne ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Takaisin ostetut tuotteet myydään kunnosta riippuen seuraavalle käyttäjälle tai käytetään uusien tuotteiden materiaalina.

Edellinen artikkeli Tervetuloa uuteen WILLI verkkokauppaan!
Seuraava artikkeli Reviirimme laajenee